Erasmus MC

Onderwijskundig adviseur Toetsing - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 13-12-2018 Functiecategorie Onderwijs / Coaching / Trainers
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 5.040 obv 36 uur
Onderwijskundig adviseur Toetsing
Met betrekking tot het ontwikkelen van toetsen voor de opleiding Geneeskunde en de visie op kwaliteit van onderwijs en toetsing deling Onderwijsbeleid en –Advies.

Functie inhoud
De focus van de onderwijskundig adviseur met aandachtsgebeid toetsing ligt in eerste instantie op het ontwikkelen van bloktoetsen ten behoeve van het vernieuwde curriculum van de master Geneeskunde, waarin studenten worden beoordeeld op hun kennis en vermogen tot klinisch redeneren. Deze schriftelijke bloktoetsen worden digitaal samengesteld en afgenomen met behulp van TestVision.

Daarnaast ondersteun en adviseer je het opleidingsmanagement, de examencommissie, de toetscommissie, het Onderwijs Service Centrum (OSC), examinatoren en docenten bij het uitdragen van het gedachtengoed dat is geformuleerd in het toetsbeleid en het realiseren van de daarin geformuleerde kwaliteitsdoelstellingen. Met alle betrokkenen werk je samen aan (complexe) toetsvraagstukken die spelen bij de verschillende academische opleidingen verbonden aan het Erasmus MC, waarmee je actief bijdraagt aan het doorontwikkelen van het toetsbeleid. Je geeft naast individuele feedback aan docenten ook groepstrainingen op het gebied van (digitale) toetsing. Je bent daarom, binnen de afdeling Onderwijsbeleid en –Advies, lid van het team toetsing.

Naast je werkzaamheden op het gebied van toetsing ben je als onderwijskundig adviseur ook onderdeel van een of meerdere opleidingsteams, bijvoorbeeld het bachelorteam Geneeskunde. Een opleidingsteam is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, evalueren en bijstellen van curriculumonderdelen.

Werkomgeving
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Het Erasmus MC leidt jonge mensen op tot basisartsen die met behulp van hun academische grondhouding kunnen vertrouwen op hun klinische expertise. De afdeling Onderwijsbeleid en -Advies werkt nauw samen met alle betrokkenen aan het continu doorontwikkelen van de opleiding Geneeskunde. Zij heeft expertise op het gebied van onderwijskundige ondersteuning, docentprofessionalisering, kwaliteitszorg, e-learning, studieadvisering en onderzoek van onderwijs.

De onderwijskundig adviseurs zijn in dit samenspel op drie niveaus actief: zij zijn de bewakers van de aansluiting van het curriculum op de opleidingsvisie over de toekomstige Erasmusarts, zij zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitdragen van visie en beleid op het gebied van de kwaliteit van onderwijs en toetsing en zij adviseren en inspireren docenten bij het maken, onderhouden en innoveren van hun onderwijs en toetsing.

Naast de opleiding Geneeskunde, ondersteunt de afdeling Onderwijsbeleid en -Advies ook de vijf research masters van het Erasmus MC én - in samenwerking met TU Delft en het LUMC - het academisch onderwijs voor de opleidingen Kinische Technologie en Nanobiology.

Profiel
Je hebt een universitaire studie Onderwijskunde (of vergelijkbaar) afgerond en/of een diploma in de (Bio)medische Wetenschappen of Gezondheidswetenschappen. Je hebt ten minste vijf jaar relevante werkervaring als onderwijskundig adviseur. Je bent graag bezig met de kwaliteit van toetsen, zowel op het gebied van het toetsprogramma, toetsen en toetsvragen. Je werkt graag samen met andere mensen en maakt graag mensen enthousiast. Je vindt het leuk om alle verkregen informatie uit gesprekken met docenten en uit relevante vakliteratuur te vertalen naar goed onderbouwde schriftelijke en mondelinge adviezen. Ervaring met (digitaal) toetsen en/of (visie op) digitalisering in de gezondheidszorg is een pre.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.040,- (schaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen en solliciteren
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Emely Spierenburg, coördinator team Toetsing, telefoon: 010 704 38 38. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Jerry Chandansingh, recruiter, telefoon: 010 704 49 83.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de ''Solliciteer'' button.

De sollicitatiegesprekken worden gepland op vrijdag 18 januari, dinsdag 22 januari en donderdag 24 januari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Onderwijs / Coaching / Trainers
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Jerry Chandansingh
Telefoon 010-70344983

Vestigingsplaats

Solliciteer